SketchUp extensie ontwikkeling

Elke ontwerper in SketchUp kent het gevoel: Die ene specifieke functie ontbreekt waardoor je veel moet klikken of nog erger, informatie moet overtypen. Wat nou als er een oplossing was?

De uitdagingen die jij kent

  • De constante herhaling: Telkens dezelfde stappen en routines in SketchUp.
  • Je denkt bij elk project: “Dit moet toch efficiënter kunnen?”
  • Je gelooft dat het ontwerpproces moeiteloos zou moeten zijn. Maar hoe?

Dat is precies waar ITCAD om de hoek komt kijken. Ik ben jouw partner die voor je de ontbrekende SketchUp functionaliteit ontwikkeld. SketchUp is een ongelooflijk krachtige tool voor 3D-modellering, maar zelfs de beste tools hebben hun beperkingen. Daarom is een op maat gemaakte SketchUp extensie zo krachtig. Deze biedt je de mogelijkheid om een stap verder te gaan, om de software precies aan te sluiten op jouw ontwerpproces.

Wat is de magie van mijn aanpak?

Als BIM software ontwikkelaar kan ik jouw visie vertalen naar een speciale SketchUp extensie. Ik combineer jouw behoeften met mijn kennis van SketchUp en softwareontwikkeling. Het resultaat? Een tool die precies doet wat jij wilt. Geen gedoe meer. Alles werkt gewoon!

Met een op maat gemaakte extensie kun je processen die je voorheen handmatig moest uitvoeren, automatiseren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten. En als je minder tijd besteedt aan repetitieve taken, heb je dus meer tijd om te besteden aan het daadwerkelijk ontwerp.

Jouw stappen naar succes

  • Kennismaking: Een gezellige, vrijblijvende digitale sessie waar we jouw ontbrekende SketchUp functionaliteit verkennen.
  • Ontwikkelen: Zodra we weten wat we van elkaar verwachten, start ik met de ontwikkeling van jouw maatwerk SketchUp extensie. Met deze SketchUp functionaliteit zet je de computer voor je aan het werk. En jij krijgt er in het ontwerpproces rust voor terug.
  • Ondersteuning: Je staat er niet alleen voor. Ik help je graag verder met advies en updates. Zo zorgen we ervoor dat je extensie blijft werken zoals het hoort.

Stel je eens voor…

Je hebt alle tools voorhanden in SketchUp, waarbij je jezelf productiever voelt dan ooit. Je kan elk project aan, hoe uitdagend ook!

Wanneer ervaar je dit? Door samen te werken met ITCAD!
We weten allemaal hoe kostbaar tijd is en vaak hebben we er te weinig van. 

Dus, waarom zou je blijven worstelen met de oude manier van doen? Neem contact met me op en zet je eerste stap naar een aangenaam ontwerpproces.