SketchUp objecten en materialen

Moet je momenteel “nee” verkopen omdat je producten niet geschikt zijn voor de toepassing in SketchUp? En heb je zelf geen tijd of kennis om je producten te digitaliseren als SketchUp object of SketchUp materiaal? Dit kan leiden tot frustratie en verlies van tijd en geld.

Besteed dit dan uit aan dé SketchUp specialist!

Als gecertificeerd 3D Warehouse content ontwikkelaar kan ik jouw productinformatie, 2D-tekeningen en/of productfoto’s omzetten in hoogwaardige SketchUp content. Deze digitale SketchUp content kan je direct gebruiken in je ontwerpen. Of je nu een fabrikant, aannemer of ontwerper bent, ik kan je helpen bij het digitaliseren van jouw producten.

Het digitaliseringproces is eenvoudig en efficiënt. Je stuurt mij jouw productinformatie en ik zal deze binnen de afgesproken termijn omzetten in SketchUp componenten of SketchUp materialen. Je hebt te maken met één aanspreekpunt en samen zorgen we ervoor dat het eindresultaat voldoet aan jouw specificaties en verwachtingen.

Als jij ervoor kiest om je producten te laten digitaliseren als SketchUp component of SketchUp materiaal, dan profiteer jij van tal van voordelen:

  • Het bespaart je tijd door het uitbesteden van jouw digitaliseringsbehoeften.
  • Je beschikt over hoogwaardige en nauwkeurige 3D SketchUp objecten of SketchUp materialen.
  • Je werkt samen met een gecertificeerd 3D Warehouse content ontwikkelaar.
  • Je geniet van een snelle en efficiënte service die voldoet aan jouw deadlines.

Kortom, het laten digitaliseren van je product als SketchUp component of SketchUp materiaal zal leiden tot minder gedoe en meer tijd om je te concentreren op de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Wacht niet langer en neem contact met mij op voor meer informatie over de digitalisering mogelijkheden in SketchUp. Ik help je graag bij het digitaliseren van jouw producten en het verbeteren van jouw ontwerpworkflow.

Hoe kunnen we beginnen?

Hier zijn drie eenvoudige stappen:

01 Plan een gesprek in.

Klik op de knop om een gesprek met me in te plannen. We leren elkaar kennen en door je doelen te begrijpen, zal ik voorstellen hoe we met je kunnen samenwerken.

02 Digitaliseren in SketchUp.

Je product wordt gedigitaliseerd in
een SketchUp component of materiaal. Het product kan straks toegepast worden in prachtige 3D ontwerpen

03 Geen gedoe!

Je product is nu beschikbaar is als SketchUp component of materiaal en kan worden toegepast in 3D ontwerpen. Het is zelfs mogelijk om je producten te presenteren op de 3D Warehouse!